A finals del 2018 vam dur a terme una campanya de crowdfunding per poder editar el conte “La Tom a l’hospital de les joguines“. Vam posar moltíssima energia perquè creiem que l’educació és una estratègia fonamental per generar un canvi en el model de consum actual.

El conte, dirigit a petita (i no tan petita!) infància explica la història de la Tom, una osseta extraviada  estripada amb la qual un grup d’infants descobriran les moltes aventures que pot guardar una joguina vella. Una història per tornar a estimar les joguines amb molta vida, història i aventures, davant el consum massiu de joguines.

Durant la campanya, l’Escola Xirinacs de Barcelona es va posar en contacte amb nosaltres per fer una aportació que havien recollit venent collarets i altres objectes. 

Gràcies a aquests infants, a les seves famílies i l’equip de l’escola, el conte de la Tom avui és una realitat i molts infants poden gaudir del conte i de les aventures de la Tom. Així que, com a recompensa especial, el dimecres 24 d’abril explicarem el conte de la Tom als infants de P3 i P4 de l’escola.

Tenim moltes ganes d’agrair-los personalment la seva participació i compartir amb tots els infants la història de la Tom!