Fa uns mesos, gràcies a la participació de persones individuals i entitats, vam poder publicar el conte de la Tom, en el qual s’expliquen totes les aventures que va viure l’osseta abans d’arribar a la Ludoteca on viu avui. Entre les aportacions que ho van fer possible n’hi havia una de molt especial: la feta per l’escola, les famílies i els infants de l’Escola Xirinacs de Barcelona. Havien decidit que els diners aconseguits gràcies a la fira benèfica que van fer a finals d’any, anirien destinats a fer possible el conte de la Tom.

Com a recompensa per les ganes i tot l’esforç que van dedicar, a més d’un exemplar del conte, vam decidir anar a explicar el conte de la Tom als infants d’Educació Infantil. I què millor que fer-ho l’endemà de Sant Jordi! Així que allà vam anar dimecres 24 i no podem estar més contentes de la rebuda dels infants i les famílies de la història de la Tom i que recordessin que és molt maco estimar les joguines amb molta vida.

Us deixem algunes fotos de la tarda. Mireu què atents estaven tots els infants!

 

Si no vas participar en la campanya encara tens opció d’aconseguir el conte de la Tom enviant un correu a info@espaiambiental.coop