Quan parlem sobre consum sovint hem de fer referència al consum inconscient, amb presses, sense parar-nos a pensar que comprem. I amb les joguines passa semblant: comprem sense conèixer els jocs, els gustos dels infants i les seves habilitats, tant motrius com psicològiques. Per aquest motiu, sempre us convidem a que coneixeu en profunditat les joguines abans de comprar-les, però a vegades pot ser complicat. Com podem saber com són les joguines sense comprar-les??

Doncs aquest mes de novembre esteu de sort!

Després d’adaptar l’edició del 2020 a un format virtual a causa de la pandèmia, aquest mes podrem gaudir a Barcelona d’una de les millors i majors experiències al voltant dels jocs de taula: torna el Festival DAU, que enguany celebra els seus 10 anys amb un programa grandiós, apte per totes les edats i gustos.

Seran unes quantes setmanes d’activitats per tota la ciutat, amb la col·laboració de molts dels equipaments municipals i la participació d’un munt d’editorials per descobrir. Podeu consultar tot el programa aquí, però ja podeu apuntar les següents dates: el 20 i 21 de novembre, a la Fabra i Coats, podreu gaudir de taules i taules plenes de jocs de taula per conèixer i descobrir. 

I per decidir conscientment alguns dels regals del Nadal.

Podeu consultar totes les activitats al programa.  

Us agrada tant com a nosaltres? Us animeu a participar?