Després d’aquests mesos tan difícils, sembla que poc a poc comencem a enfilar cap a una normalitat on podem tornar a construir un model alternatiu de consum.   

Tenim moltes ganes de tornar a trobar-nos amb vosaltres, famílies, amb ganes de promoure un decreixement i buscar alternatives al consum massiu Malauradament, les mesures de distanciament social encara ens ho impedeixen, pel que hem fet una adaptació del nostre taller de reutilització i creació de peluixos, que realitzarem properament i de manera virtual amb el Casal Infantil Cotxeres Borrell, la Ludoteca Guitard i la Ludoteca la Tardor

Si teniu infants, els nostres tallers de creació de peluixos són perfectes per aprendre a reutilitzar i reparar les joguines preferides dels infants: els peluixos! A més d’aprendre a cosir (o practicar-ho) i promoure la seva imaginació, és una manera d’aprofitar peluixos que s’anaven a llençar o ja no s’utilitzen, reduint els residus provinents de joguines a la ciutat de Barcelona. 

Així que aquí us posem les properes activitats perquè ens acompanyeu! 

Els tres tallers s’han organitzat en el marc de la iniciativa Renova les teves joguines i podreu veure’ls sempre que volgueu a la nostra web i al nostre compte d’Instagram Zero Waste Toys.

Us esperem a totes per crear plegades nous peluixos increïbles aprofitant-ne d’altres que algú va llençar! 

Si vols conèixer altres maneres de consumir de manera responsable jocs i joguines, consulta la Guia alternativa per a famílies sobre consum responsable de jocs i joguines