El passat diumenge vam poder participar en la tertúlia del programa de Catalunya Ràdio “L’ofici d’educar” dedicada a regalar de manera més responsable. Un programa molt complet que va abordar diferents aspectes de l’acte de regalar joguines als infants i com podem fer-ho de manera més responsable.

Per donar resposta des de diferents àmbits i especialitats, al programa van participar professionals com l’Imma Marín, de Marinva, que va parlar de jocs de taula i tecnològics; la Clàudia i la Carmen, de Jugem i Juguem, sobre que ens hem de preguntar abans de triar les joguines; el Jaume Centelles, que va acostar-nos al món de la literatura infantil amb propostes sorprenents, i l’Elisabet Portavella, psicòloga de Mobile Free Life, sobre consum responsable de tecnologia.

Des de La Vida dels Jocs i de les Joguines vam aportar diferents idees per consumir joguines de manera més sostenible i reduir el volum de residus que generem any rere any al consumir gairebé sense fre.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

 

Estem segures que, enguany, els Reis ajudaran a fer que els infants de tot el món consumeixin joguines de manera més responsable! Si tu també vols saber més maneres de regalar joguines de manera responsable, consulta el Manifest de famílies consumidores responsables de joguines per conèixer altres accions de consum responsable de jocs i joguines i adhereix-te!