Aquest projecte busca donar a conèixer alternatives de consum de jocs i joguines a través del manifest i la guia de la campanya de sensibilització La Vida dels Jocs i les Joguines. Primer estima, redueix, intercanvia i comparteix. Si vols comprar, busca experiències immaterials i joguines de segona mà. El Nadal, l’època de l’any on més joguines es venen, és un moment excel·lent per començar a practicar un consum responsable i més conscient de jocs i joguines i contagiar als infants perquè també comencin a viure consumint d’una altra manera.

Opcions sostenibles

D’aquesta campanya neix el projecte Joguines Vives. Estudi  i prova pilot de preparació per a la reutilització de joguines de fusta destinades al rebuig’’El projecte s’ha centrat en reparar joguines de fusta (trencades o que no estan en bon estat) que actualment no es poden posar a la venda, ni es donen a entitats socials i que, per tant, acaben al rebuig.

Ara tens l’oportunitat de comprar aquestes #JoguinesVives: adquirint-les evitaràs que s’incinerin, estalviaràs emissions de CO2 i altres contaminants, consumiràs de forma més conscient i ajudaràs a generar llocs de feina.

 

Recolza el projecte

Si vols recolzar el projecte Joguines Vives mentre realitzes un consum conscient i responsable de joguines, pots comprar una de les joguines de fusta reparades! Ja us vam ensenyar algunes d’aquestes joguines en aquesta entrada del blog.

Compra a través d’aquest link o envia’ns un correu a info@espaiambiental.coop.

També pots donar un cop d’ull a algunes fotografies a instagram.