Construir joguines amb alguns dels residus que generem pot ser una bona alternativa de reutilització. Si bé es cerc que, a vegades, aquestes joguines no són gaire resistents, podem buscar models i alternatives per muntar joguines que aguantin les ganes de gaudir dels infants. 

 

Avui us en proposem algunes, les que més ens han agradat, però a internet podeu trobar centenars d’idees en les quals inspirar-vos per començar. I, després, deixar volar la imaginació! 

Amb una capsa de cartró i una altra planxa ben resistent podem muntar un joc d’encaixos ben divertit i vistós, que servirà perquè els infants estimulin la seva motricitat fina i la coordinació oculomanual 

Imatge de guiainfantil.com

 

Si teniu alguna ampolla de plàstic  a casa podeu aprofitar-la per construir un valero tan divertit com aquests que proposa la web krokotak. Amb aquests dissenys tan increïbles segur que els infants no poden resistir-se a jugar-hi.  

 

I si aneu guardant els mitjons vells que es trenquen o es desparellen, podreu fer una serp tan original i divertida com aquesta que ens proposa hogarmania. Pel farcit podeu utilitzar algun d’un coixí vell o fer retalls amb les restes dels mateixos mitjos o altres peces de roba fetes malbé. 

A més d’aprofitar els residus i transformar-los en nous objectes, joguines amb les quals els infants podran gaudir i desenvolupar-se, també podem implicar-los en la seva construcció. D’aquesta manera segur que s’enamoren de les joguines que ells mateixos han creat! 

 

Inscriu-te al butlletí per estar al dia del projecte, saber on podràs comprar les joguines reparades, i assabentar-te dels tallers de reparació de jogunes que oferim!

I encara teniu l’opció d’aconseguir el conte de la Tom enviant un correu a info@espaiambiental.coop