Com us vam explicar fa unes entrades, enguany l’edició de primavera del Renova les teves joguines s’ha hagut de cancel·lar per la situació d’emergència sanitària que hem viscut. Per aquest motiu, els tallers de Creació i reutilització de peluixos que havíem organitzat amb diferents casals infantils de la ciutat, no s’han pogut realitzar personalment.

Però vam decidir mantenir-los i realitzar-los de manera virtual, pel que volíem compartir amb vosaltres el vídeo que les famílies dels Casal Infantil Cotxeres Borrell i les Ludoteques Guitard i La Tardor han pogut gaudir.

Us animeu a crear el vostre propi peluix aprofitant alguns vells amb els quals ja no jugueu?

 

 

Signa el manifest per un consum més responsable de joguines!

Si vols conèixer altres maneres de consumir de manera responsable jocs i joguines, consulta la Guia alternativa per a famílies sobre consum responsable de jocs i joguines