Enguany, el projecte “La vida dels jocs i de les joguines” s’ha hagut d’adaptar, com gairebé tot a la nostra societat, a la situació de pandèmia que estem vivint. Per aquest motiu, hem fet tallers en format virtual i vam transformar el manifest en un pòster que vam fer arribar a totes les escoles públiques de Barcelona.

Malgrat la situació actual, el projecte no s’atura i teníem moltes ganes de presentar-vos aquesta campanya tan especial, centrada en el consum responsable i en la prevenció de residus plàstics en els jocs i les joguines, que és possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

 

L’adaptació del Manifest per centrar-ho en els residus plàstics ha estat imprescindible per poder fer-lo arribar, en les setmanes vinents, a totes les escoles de la Diputació de Barcelona. Si el voleu, us el podeu descarregar aquí.  També s’ha editat una guia educativa pel professorat per tal de facilitar el treball a les aules amb els infants que podeu descarregar aquí i… ara tenim aquest meravellós vídeo per poder fer arribar el missatge a tots els infants de Catalunya!

 

Totes aquestes accions van adreçades a promoure el consum responsable de jocs i joguines en els infants i les seves famílies, per facilitar un canvi en els nostres hàbits. Et vols sumar a aquesta revolució? Adhereix-te al Manifest de famílies consumidores responsables de joguines!