Quan parlem de regals responsables i sostenibles, infants i adults tenen una opció molt interessant i amb gairebé infinites possibilitats: regalar experiències immaterials!

De que parlem quan fem referència a experiències immaterials?

Molt senzill: regalar experiències, des d’una nit d’acampada, una sessió al cinema o una tarda patinant, ens permet compartir estones inoblidables amb les persones que estimem, gaudir d’una estona diferent i reduir la quantitat de residus que generem. 

Avui us compartim tres opcions que podeu fer a Barcelona:

Una sessió de cinema, per exemple a Zumzeig CineCooperativa, un projecte cultural sense ànim de lucre ubicat al barri d’Hostafrancs, amb propostes artístiques originals i no comercials. Podeu veure totes les activitats i les pel·lícules programades a la seva web.

Una tarda de joc en algun dels Casals Infantils de la ciutat, com el Casal Infantil Fort Pienc, que reserven alguna de les seves tardes per estones en família, on podreu gaudir de les propostes lúdiques que fan i el fons de jocs i joguines que tenen. Consulteu a cada Casal Infantil les condicions per assistir!

Una excursió per Collserola, per exemple, o algun dels grans parcs de la ciutat com el Guinardó. En els dos casos, existeixen diferents recorreguts adaptats a famílies i cotxets i us permetrà gaudir de la natura i dels seus beneficis. Una experiència inoblidable per grans i petits!

Aquestes són només tres opcions, però podeu descobrir moltíssimes més!

 

Jugar de manera responsable és possible! Consulta el Manifest de famílies consumidores responsables de joguines per conèixer altres accions de consum responsable de jocs i joguines i adhereix-te!

 

 

(Fotos de freepik a www.freepik.es )