Iniciem un nou curs del projecte, enguany amb un gran repte: renovar la Guia de Consum Responsable de joguines. I ho farem amb la participació de deu escoles primàries de Barcelona i els seus infants de 5è i 6è. Els projectes d’aprenentatge i servei vinculen als infants no només amb el coneixement, també amb la comunitat i el seu territori, fomentant el sentiment de pertinença i la participació infantil i juvenil. 

Amb elles explorarem i reflexionarem sobre el consum de joguines actual, les seves conseqüències per les persones i pel medi ambient, intentant entendre com és que la gran majoria de joguines que tenim venen de l’altre punta del món. 

Aquest debat ens portarà a descobrir el consum responsable i les opcions existents per consumir joguines d’una manera més sostenible i responsable. I els hi demanarem ajudar per poder socialitzar tota aquesta informació, elaborant una guia que a distribuir a les famílies i infants per conèixer les possibilitats al territori per consumir joguines d’una manera diferent. 

Aquest projecte d’Aprenentatge i Servei es fa gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència de Residus de Catalunya. 

 

Si ets d’una escola i vols participar, escriu-nos a info@espaiambiental.coop . Encara tenim places!