El Bicihub és un dels projectes de referència pel que fa a la bicicleta i a la mobilitat sostenible de Barcelona i Catalunya. Constituït al 2019, agrupa entitats que, amb el suport de l’Ajuntament, desenvolupen diferents accions per millorar les condicions de les comunitats, promoure la mobilitat sostenible i l’economia social i solidaria al territori.

Dins dels seus valors, la sostenibilitat és un dels seus pilars, així que ens fa molta il·lusió poder convidar-vos al proper taller de construcció de peluixos que farem a la seva seu del Poblenou el proper dissabte 5 de febrer a les 12 h.

En el taller, els infants podran fer volar la imaginació per dissenyar els nostres peluixos i, aprofitant aquells que han estat descartats per altres infants, poder construir-los. Una manera immillorable de fer-nos la nostra pròpia joguina i donar una segona oportunitat a aquelles que ja ningú volia.

La inscripció és gratuïta i cal inscripció prèvia. Teniu tota la informació i el formulari d’inscripció aquí  .

 

Us esperem!!