Un any més torna el DAU, el festival de jocs de taula de Barcelona. Aquest festival, ja icònic en el món del joc, enguany celebra la 11a edició i recupera el funcionament pre-covid: tots els espais oberts, sense mascaretes i recuperant activitats com el Dau Nocturn.

A més, enguany estén les seves activitats a desenes d’equipaments municipals com Casals Infantils, Biblioteques i Centres Cívics, on podrem gaudir de la màgia dels jocs de taula.

També són moltes les editorials de jocs de taula que hi participen, així com entitats lúdiques i fins i tot autors que presenten nous prototips. 

Els jocs de taula són un gran recurs lúdic i educatiu. A diferència de moltes joguines, atrauen grans i petits per igual i és que, a més de divertits, ens ajuden a treballar infinitat d’habilitats, destreses i coneixements mentre gaudim d’una estona amb amistats.

Quan parlem de les joguines que tenen els infants és molt habitual parlar també de la gran quantitat que tenen els infants que no utilitzen. Moltes marxen de casa sense tan sols haver-les usat. Per això, és important que quan pensem en joguines per regalar, tinguem sempre clar l’edat, els gustos i les capacitats de la persona que l’ha de rebre. Amb el Nadal tan a prop, el DAU és una oportunitat perfecta per acostar-nos amb els infants de la família i poder conèixer i provar jocs desconeguts i, així, regalar amb més encert. Consumir joguines de manera més responsable implica no comprar-ne de manera impulsiva, sinó fent un acte de reflexió sobre l’ús que se li donarà i la compatibilitat real entre la joguina i l’infant. 

 

Us convidem a totes a gaudir totes les activitats que han preparat per a aquest any al DAU. Podeu consultar tota la programació aquí.